het ontwerpkabinet

Een creatief bureau voor grafische vormgeving.

Grafische vormgeving kom je overal tegen. Het is visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden.

Heb je een goed grafisch design nodig? het ontwerpkabinet is zowel artistiek als technisch onderlegd. Sinds 2010 worden al de mooiste dingen voor verschillende klanten gemaakt en de wereld ingestuurd.

 

Good design begins with honesty, asks tough questions, comes from collaboration and from trusting your intuition.

-Freeman Thomas

referenties

 • Kyra heeft al verschillende opdrachten voor ons mogen doen naar volle tevredenheid. Zij is creatief, flexibel, prettig in omgang en ontzorgt ons op promotioneel vlak.

  Edwin Winter

  Eigenaar - Zwartgroen

 • Kyra is voor ons eigenlijk een extra marketingcollega. Een half woord is genoeg, helder in haar planning en met spoed opdrachten is ze er voor ons! Het is prettig met haar werken, ze werkt precies en in een frisse stijl.

  Nicole Bauritius

  Marketing Coördinator - Container Centralen

 • Kyra is creatief, werkt enorm secuur, is leergierig en altijd bereid een tandje bij te zetten om de deadline te halen. Je kunt haar inzetten voor zowel creatieve klussen als het echte DTP-werk. Een fijne persoonlijkheid waarmee wij graag samenwerken.

  Kim Gieling

  Marketing & Communication Advisor - Pop Vriend Seeds